21 Ekim 2012 Pazar

Uzmanı Anlatıyor...


Yetişkinlerin inek sütü içmemesi gerektiğini söyleyen İbrahim Saraçoğlu, Bütün canlılar, insan da dahil, dünyaya geldikten sonra anneden süt içerler. Ama ondan sonra sütü keserler. Yetişkin danaların süt emdiğini düşünün. Yavrulara süt kalmazdı. Bu doğal yaşamın bir seleksiyonudur. Normalde yetişkin insanlar süt içmez. Ama kemik erimesi için 'Süt için' denir. Sütün içinde kazein diye bir protein var. Amino asitlerden oluşur. Kükürtlü amino asitler bakımından zengin olduğu için vücüdu asitik yapıyorlar. Bu, kemik erimesine yol açıyor. İskandinav ülkeleri Avrupa'da en çok süt tüketen ülkeler ve orada kemik erimesi çok yaygın şeklinde konuştu.


İbrahim Saraçoğlu yemeğe oturmadan 15 dakika kadar önce bir tutam dereotu çiğnediğinizde yemekten daha erken kalkacağınızı belirtiyor.Açlık duyguna fren yaptırdığını belirttiği Dereotunun diyet yapanların muhakkak tüketmeleri gerektiğini de ekliyor.  Diyet yapanların yemek aralarında da tüketebileceği dereotu sayesinde iştahın yavaş yavaş azalacağını,doygunluk hissini daha çabuk hissedileceğini belirtiyor.

İbrahim Saraçoğlu mucizevi etkileri olan sihirli formüller verdi. Canlı yayında tariflerini açıklayan İbrahim Saraçoğlu gençleştirici kremden, sperm artırıcı formüle, sigara içerken etkilerini yok eden karışımdan zayıflama formülüne kadar bir çok derde deva olacak doğal bitkileri anlattı. Bunları yazın ve bir kenarda saklayın.


Yaş kayısı kürü, iki kez 30 Gün uygulanır ve her 30 gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi 42 gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Yaş kaysıları ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Yaş kaysıların üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk Su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
Yaş kayısı kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce Yaş kaysıları 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder